d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Der er indgået budgetforlig i Frederikshavn Kommune

17. oktober 2019 - kl.22:50 - af:

IMG_0187 kopier

Der er sent torsdag aften indgået budgetforlig i Frederikshavn Kommune.

Det er Socialdemokratiet, SF, Konservative, Venstre og DF’s Flemming Rasmussen der står bag forliget.

Det er et stærkt og ansvarligt budget, der sikrer både stabilitet og udvikling ud fra de vilkår, vi har i Frederikshavn Kommune, oplyser borgmester Birgit Hansen.

Aftalen om budgettet indeholder mange gode og nødvendige elementer:
Børne og Ungdomsudvalget tilføres 10 mio. til familieområdet og arbejdsmarkedsudvalget 30 mio.. Disse to udvalg er i særklasse presset af omstændigheder, som vi er nødt til at tage hånd om i fællesskab.

Af andre gode tiltag kan nævnes, at rullende skolestart afskaffes, psykiatrien bliver opprioriteret og kvaliteten af veje og stier i kommunen vil blive løftet.

Budgettet er socialt afbalanceret. På den ene side er der afsat midler til at fjerne besparelser på socialområdet og på den anden side er der enighed om at støtte iværksætteri igennem Erhvervshus Nord.

Frederikshavn Kommune er en havnekommune! Derfor er der sat penge af til forbedrede velfærdsbygninger på Skagen og Ålbæk havne og finansieringen af Sæby Havns udbygning, ligger nu fast.

Parterne er enige om, at et bredt forlig er til glæde for hele kommunen.

Vi har med forskellige politiske ståsteder påvirket næste års budget og resultatet er vi glade for at præsentere. Sammen, lyder det fra Borgmester Birgit Hansen.

Se budget aftalen her: SPRI87219101722320_compressed

Skriv en kommentar......