d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Virkelig præsentabel ejendom nær Voergaard Slot

13. oktober 2019 - kl.0:05 - af:

Ejendom

EDC Jensen & Riise: Velkommen til denne idylliske og smukke ejendom ” Pedershåb” beliggende i udkanten af Dybvad, som er en skøn landsby med mange ildsjæle, som brænder for udvikling og attraktive tiltag for byens borgere. Byen tilbyder folkeskole, børnehave, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og et yderst attraktivt foreningsliv med fritidsinteresser for alle generationer i familien.

Når du ankommer til ejendommens skønne gårdsplads, mærker du straks at dette er en skøn landejendom med den helt rigtige landlige sjæl. Den yderst velholdte ejendom præsenterer sig flot med det røde stuehus med hvide vinduer og klassisk rødt tegltag. De nykalkede hvide udbygninger med røde tage og den flotte og eksklusive sommerstue/drivhus der er tilbygget på laden indbyder til de skønneste sommerstunder. Alt i alt giver ejendommen et virkeligt præsentabelt indtryk, ej heller at forglemme det yndige spir som absolut sætter prikken over i´et.

Stuehuset rummer: skøn entré med adgang til lyst badeværelse, stort flot og præsentabelt landkøkken med spiseplads, her er der lagt op til virkelig mange hyggelige stunder. Herudover rummer stuehuset i stueplan et godt værelse med egen udgang samt stor smuk stue med brændeovn samt endnu en rummelig stue begge med store vinduespartier som sikrer stuerne et rigtigt godt lysindfald. Husets 1. sal rummer et godt repos/multirum og god stue med adgang til stort soveværelse.

Til ejendommen er der særdeles velholdte udbygninger, herunder en stald, stålhal og en lade, i dele af laden er der stålspær som sikrer en god frihøjde, i laden er der også en rulleport. Ejendommen er særdeles velegnet til mindre dyrehold.

Ejendommens smukke have er anlagt så den er let at holde, her er der mange gode muligheder for også at skabe sin egen park.

Alt i alt en virkelig skøn og yderst præsentabel ejendom som skal opleves.

Adresse: Idskovvej 35, 9352 Dybvad

Mægler: Martin Riise

Sagsnr.  93005138

Type:   Villa

Boligareal:   141 m2

Grundareal:  19.997 m2

Rum:  4

Værelser:  2

Antal plan:   2

Byggeår:  1938

Ombygget: 1993

Energimærke:  G

Pris:   1.598.000 kr.

Ejerudgifter: 1.391

Skriv en kommentar......