d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skøn villa med beliggenhed helt op mod skoven

12. oktober 2019 - kl.0:36 - af:

IST_933272_10. kopier

Nybolig Sæby: Sydbyen i Sæby er meget børnevenlig, da der er store grønne områder og stisystemer til skole, dagpleje samt idrætsanlæg. Der er kort vej til stranden og havnen ligger også tæt ved. Havnemiljøet er hyggeligt og meget besøgt gennem sommeren, her er også flere gode spisesteder.

Hjulmagervej 49 ligger for enden af stikvejen, med en skøn beliggenhed – helt op mod skoven. Her er carport til bilen og man går nogle trin op til villaen.

Indgang til huset er via entre med adgang til bryggers, her er mange skabe og vaskemaskine og tørretumbler står også her. Fra bryggerset går man videre ind i køkken/alrum som er dejligt stort og lyst. Skabsindretningen er helt ny og i en lys farve (Aubo). Bordpladen er af massivt træ. Fra de store vinduer har man et dejligt view ud i haven og der er god plads rundt om spisebordet, desuden er der udgang til terrassen. Fra Alrummet går man videre ind i opholdsstuen, til venstre er badeværelset, dette er med de oprindelige fliser og indretning, her er bruseniche og badekar. Bag den næste dør er soveværelset, her er skabe med skydelåger og udgang til overdækket terrasse.

Stuen som har trappe til 1. sal, indbyder til hygge foran tv’et og brændeovnen leverer varmen. Fra stuen er der fordelingsgang med adgang til et stort værelse som er under renovering og entre.

På 1. sal er der en dejlig stor stue med loft til kip og synlige bjælker, fra stuen er der udgang til en lukket altan. Fra stuen er der udgang til en svalegang hvorfra man har et skønt kig udover haven. For enden af stuen er der en lille fordelingsgang til toilet som er med hvid skabsindretning. Desuden er der adgang til to gode store værelser.

Haven er et kapitel for sig, man er helt ugeneret da haven er omkranset af træer og vender op mod skoven. Haven er fint anlagt med blomsterbede, buske og træer. Desuden er der drivhus, skur til haveredskaber og brændeskur. Kontakt tlf. 9840 1200 og aftal tid for en fremvisning af denne fine villa med den optimale beliggenhed.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/hjulmagervej/105085/933272

Sag nr.: 933272
Adresse: Hjulmagervej 49, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 1.795.000,-
Udbetaling: Kr. 90.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.168,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 7.094,-/ 6.290,-
Bolig areal: 190 kvm
Stue/vær.: 1/4
Opført: 1975/1988

Skriv en kommentar......