d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Budget 2020: Konservative vil styrke turismen

12. oktober 2019 - kl.0:13 - af:

Peter_E_Nielsen-2017

Hvad vil vi i det Konservative Folkeparti lægge vægt på i de kommende budget forhandlinger.

Vi i det konservative folkeparti i Frederikshavn kommune, ønsker at styrke et af vores vækstspor, nemlig turismen.

En af de grupper indenfor turismen som ligger flest penge pr. døgn i er vores gæstesejlere som benytter vores lystbåde havne, de skal modtages med gode faciliteter, derfor ønsker vi at støtte dette med en kraftig udbygning af velfærdsbygningerne i Skagen Lystbådehavn og Ålbæk Havn, begge steder indeholdende bl.a. bedre toilet og badeforhold, tilfredse gæster giver flere gæster.

Ligeledes vil vi styrke normeringen i Vuggestuer og børnehaver, godt nok ønsker socialdemokratiet at afskaffe rullende skolestart, hvilket vi konservative har kæmpet for i mange år, uden at vinde gehør, glædeligt når socialdemokratiet endelig har lyttet.

Et område som vi alle til daglig hører om, er udfordringer indenfor Psykiatrien, vi skal, når borgere med psykiatriske problemer henvender sig til kommunen være parate til at hjælpe, både som mennesker, og den tryghed det giver at der altid er nogen til at tage imod, derfor vil vi arbejde for en bedre støtte funktion på dette område.

Ovenstående punkter er en del af de hovedpunkter som vi Konservative i Frederikshavn Kommune vil medbringer til forhandlinger med de andre partier i forbindelse med budget 2020.

Med venlig hilsen

Peter E. Nielsen
Konservativ Byrådsmedlem

Skriv en kommentar......