d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold på pointjagt i det østjyske

11. oktober 2019 - kl.13:48 - af:

Vendsyssel

Lørdag venter en spændende opgave imod Hadsten. Et hold der ikke har indfriet forventningerne her i sæsonstarten, men som pigerne fra Vendsyssel Håndbold ved indeholder et stort fighterhjerte, og typisk gør det godt i hjemlige omgivelser. Vendsyssel har fået en rigtig flot start på sæsonen med fire sejre i ligeså mange kampe, og det er også en optimistisk cheftræner, der ser frem imod weekendens kamp.

“Vi er naturligvis fulde af selvtillid og tro på egne evner, men vi er også enormt ydmyge overfor lørdagens opgave. Hadsten besidder fine kvaliteter, og har ganske sikkert en stor lyst til at vise deres hjemmepublikum, at de kan præstere bedre end hidtil i sæsonen. Vores spillelyst er også stor, og vi glædes over endnu en spændende udfordring, som vi tilgår som alle andre kampe. Vi har store ambitioner, og dem indfrier vi kun ved at tanke en masse point på kontoen, og det har vi naturligvis i sinde at fortsætte med imod Hadsten”, fortæller Kent.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 14.00, og der er gratis entre.

Skriv en kommentar......