d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK møder tophold i Sæby Spektrum

11. oktober 2019 - kl.8:17 - af:

SæbyHK

Hjemmeholdet fra Sæby HK møder SønderjyskE i Sæby Spektrum, på lørdag.

SønderjyskE har været blandt de bedste 14 – 16 hold i Danmark i efterhånden rigtig lang tid. Notorisk et tophold i 1. division og i kortere perioder i Ligaen. Derfor er det naturligvis en vanskelig kamp for Sæby HK.

Olivera Kecman, tidligere topspiller i bl.a. Frederikshavn, har i mange år været en succesfuld træner i SønderjyskE, hvor hun har en stor andel i sønderjydernes stabile position i dansk kvindehåndbold.

SønderjyskE har ikke været helt flyvende fra start
Selvom SønderjyskE har smidt vigtige point væk i kampen om topplaceringen, skal man ikke tage fejl. Sæby HK bliver helt sikkert maksimalt udfordret og må bruge kampene mod topholdene, som f.eks SønderjyskE til at blive endnu bedre og klar til at præstere på top i deres nøglekampe.

Klart de har fået en flot start og har vundet de to tidligere nøglekampe i sæsonen. Det giver dem troen på, at de kan overraske flere gange i sæsonen, men mod top 4 vil de have det vanskeligt. Men med de flotte forsvarsmæssige takter i sidste kamp mod IF Stjernen i den meget intime Sct. Jørgens Hallen, så håber de at bygge videre på dem, og derved holde scoringerne nede og forhøje chancen for sejr mod SønderjyskE, selvom det bliver en meget svær opgave, udtaler cheftræner Morten Arvidsson.

Kampen fløjtes igang kl. 15.

Skriv en kommentar......