d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Snart december – hvad siger Claus Karlsen fra Meny

7. oktober 2019 - kl.15:00 - af:

Meny_Claus

“Er du en slikmund, så er det nu du skal slå til. Mandag den 7. oktober kommer al juleslik på hylderne hos Meny, marcipansnitter, chokoladenisser fint pakket ind, linser, brændte mandler og meget, meget mere. Så hører du til dem, der vil være i god tid, men måske ikke rigtig kan lade være med at spise det, så betyder det, at du kan nå at købe nyt mange gange inden jul”, siger købmand Claus Karlsen fra Meny med et smil.

“Det er vores første juletiltag i forretningen, men allerede nu har slagter- og delikatesse afdelingen travlt. Vi har fået mange bestillinger på julefrokoster, og i blomster afdelingen skal kalender- og juledekorationerne og alt til “gør det selv folket” jo også forberedes, så det er en spændende periode, vi går i møde, men også en skøn tid. Alle er glade – både personale og kunder – og der bliver hygget og folk har det sjovt sammen.

Selve forretningen bliver først pyntet op i begyndelsen af november, vi skal ikke være for tidligt ude, for så er folk trætte af julen, før den starter”.

På et måske lidt mærkeligt spørgsmål i et supermarked: “Hvad er årets julegaveide”? fortæller Claus, at rigtig mange er begyndt at give købmands kurve i alle afskygninger i julegave, folk har tit ingen julegaveønsker, og nips har de fleste vil nok af, så et godt alternativ, og måske også en hjælp til husholdnings budgettet. Kurvene sammensætter man selv, både pris og indholdsmæssigt, så her kan man få, lige hvad man ønsker.

“Men hos Meny, kan man jo købe alt fra hårnåle til flæskesteg, så kik indenfor og oplev den venlige betjening og julehyggen, som så småt rykker nærmere”, slutter Claus Karlsen.

Skriv en kommentar......