d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skønne efterårsoplevelser i uge 42 i Sæby

7. oktober 2019 - kl.11:21 - af:

rav frants_600x250

Efterårsferien står for døren og igen i år kan du glæde dig til en bred vifte af hyggelige familieaktiviteter i Sæby. Frants Kristensen arrangerer ravtur for børnene, og herudover er der uhyggelige historier i Sæby Museum, omvisning i Minibyen Sæby, Flagermus-safari ved Sæby Å og meget andet.

Mens efterårsfarverne toner frem i naturen, så står efterårsferien i familiehyggens tegn, og i Sæby bliver der masser at tage sig til. Frants Kristensen arrangerer guidede ravtur for børn, og på Sæby Museum er der uhyggelige historier.

De kreative små sjæle har mulighed for at lave spændende ting i glas eller at dekorere keramik i Glashuset tirsdag og torsdag.

Efterårsferien byder også på spændende aktiviteter i Sæbys smukke natur – man kan blandt andet tage på svampeture i Sæbygaard Skov, og hvis man ikke allerede har besøgt det nye Flagermus spot- så er der rig lejlighed til at tage på Flagermus Safari ved Sæby Å efter mørkets frembrud.

Sidst men ikke mindst kan man opleve historiens vingesus krydret med ægte spøgelser på Sæbygaard Slot, hvor der er Halloween og udhuling af Græskar lørdag den 17. oktober kl. 13.00.

Få mere inspiration til efterårsferien i Sæby her

Man kan melde sig til ravturen på Sæby Turistbureau eller købe billet på www.skagenshoppen.dk

Skriv en kommentar......