d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Manglende indsamlere kostede i indsamlingsbøsserne

7. oktober 2019 - kl.9:19 - af:

Disharmonisterne kopier

Røde Kors, Sæby samlede 23.143 kr. ind, heraf 3.455 kr. på Mobilpay ved søndagens indsamling. 27 friske indsamlere nød det gode vejr og besøgte husstande i Sæby og oplandsbyer.

– Sidste års indsamling i Sæby indbragte 33.385 kr. Det mindre beløb skyldes delvis, at det ikke i år har været muligt at finde indsamlere til en del ruter, fortæller formand Inger Ejstrup.

På landsplan blev der samlet 16 mio. hvilket er samme beløb som i 2018

Der bliver nu sendt en halv mio. kr. til hver af Røde Kors-indsatserne: Hjemløse, voldsudsatte kvinder, krigsramte i Yemen og ofre for oversvømmelserne i Mozambique. Resten af pengene kommer i katastrofefonden, så Røde Kors kan rykke ud med kort varsel, når der er behov.

Indsamlingsbøsser blev udleveret lørdag og søndag formiddag. Begge dage med tilbud om rundstykker og kaffe. Disharmonisterne underholdt i butikken lørdag formiddag og sørgede for en rigtig god stemning i hele Røde Kors huset.

Søndag stillede Sparekassen ”Vendsyssel” lokale og personale til rådighed til optælling af de indsamlede beløb, og der blev serveret kaffe og lækkerier.

– Røde Kors, Sæby vil gerne takker alle, der har været med til at nå årets indsamlingsresultat, slutter Inger Ejstrup.

Skriv en kommentar......