d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Topkamp søndag i DRINX Arena…

6. oktober 2019 - kl.6:31 - af:

vendsyssel-håndbold-hirtshals_600x250

I eftermiddag byder Vendsyssel Håndbold indenfor til et brag af en kamp. Sidste sæsons store positive overraskelse, DHG Odense, som også er en af opryknings kandidaterne i indeværende sæson kommer på besøg. Derfor kræves der noget helt ekstraordinært for at sejre, men holdets cheftræner har planen klar.

“Vi kender betingelserne, vi kender udfordringerne – nu er det op til os selv at gøre noget herved. Vi er fulde af optimisme, og knokler hele tiden for at vi bliver endnu skarpere. Glæden og spændingen skal forløses i dag, og det ser vi meget frem til, foran et talstærkt hjemmepublikum”, fortæller Kent.

Kampen i Syvsten, fløjtes i gang kl. 15.00.

Skriv en kommentar......