d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spændende og tidsløs villa på attraktiv beliggenhed

6. oktober 2019 - kl.0:08 - af:

Bolig_600x250 kopier

home Sæby – Læsø: Denne villa ligger på lukket vej i roligt kvarter med få hundrede meter til vandet. Den er opført i flot arkitektonisk stil med forskudt tagkonstruktion og i gode klassiske materialer.

Fra den flisebelagte indkørsel kommer man ind i en rummelig entré med garderobeplads og klassiske brændte gulvklinker. Herfra adgang til pænt gæstetoilet og bryggers med jordvarmeanlæg, vaskesøjle og bordplade med underskabe og vask.

Skydedør i glas fører fra entréen til det lækre køkken/alrum. Dette er absolut husets hjerterum med loft til kip, brændeovn og udgang til den skønne udestue. En udestue i særdeles god kvalitet, hvor den store vindrueplante stortrives og der er gode temperaturer allerede fra de meget tidlige forårsmåneder og til langt hen på efteråret. Køkkenet er muret op mellem elementerne og ved kogepladsen er der flot sort skifferplade på bordet.

Fra alrummet er der fransk dør og to trin ned til den hyggelig opholdsstue og adgang til værelse med skydeskabe/væg, som gemmer et stort opbevaringsrum inde bagved. Desuden dejligt soveværelse med skabsvæg og direkte adgang stort badeværelse, som har badekar og bruseniche samt hvidt skabsarrangement og røde amature.

I forbindelse med den flisebelagte indkørsel ligger den store dobbelte garage, som har god plads til både værkstedsplads og opbevaring. i hjørnet af garagen er der indrettet et isoleret hobbyrum. Desuden er der et overdækket område til affaldscontainer og evt. haveredskaber. I baggården er der flisebelægning overalt omkring tørrestativet.

Villaen er omgivet af dejlig have med gode terrasser, urtehave og drivhus samt plæne omkranset af en fin variation af buske.

Kontakt home for en fremvisning af denne fine bolig!

NYHED – H C Gads Vej 6

Kontantpris: 1.995.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.262

Energimærkekarakter: B

Boligareal: 131m2

Udhus/carport: 48 m2

Grundareal: 726 m2

Skriv en kommentar......