d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Snart december – hvad siger slagter Leif Tranholm

6. oktober 2019 - kl.7:26 - af:

slagter tranholm_600x250

Ja han har selvfølgelig være på banen længe, for at sammensætte årets jule- og nytårs menu og få trykt brochure om dette års fester og også om at gøre klar til årets mortensaften, som selvfølgelig skal fejres med sprødstegt and og lækkert tilbehør og dessert. Slagter Tranholm laver al forarbejdet, så anden blot skal i ovnen, og så kan man jo selv slappe af og nyde det rene køkken bagefter.

Julesylte, juleleverpostej, blodpølse og hjemmelavet sennep er selvfølgelig også på menuen, hvis du skal have en julefrokost, når tiden nærmer sig, men alt det kan du se i den brochure, slagter Tranholm har sendt på gaden.

Selv siger  Leif Tranholm: “Det er en travl periode vi gå ind i, så ud over hjemmelavet pålæg m.v., som vi laver året rundt, kommer der jo så sylte, blodpølse, grønkål og andre lækre ting, som vi kun fremstiller til jul, så helt klart en travl, men hyggelig periode, vi går i gang med. Folk er glade og glæder sig, også selv om vi kun er i oktober.

Vi har været i gang længe, men jule pyntningen her i forretningen starter først den 1. søndag i advent, vi skal ikke blive trætte af julen, før vi når den 24. december”.

Også hos Leif Tranholm er der indkaldt assistance til den travle periode, men hvor mange og hvornår afhænger helt af, hvor meget mad der er ud af huset i forbindelse med julefrokoster, og hvor mange kunder der besøger forretningen, men det har slagter Tranholm styr på.

Skriv en kommentar......