d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK vinder med et enkelt mål på udebane

6. oktober 2019 - kl.21:07 - af:

Sæby HK_Odense

Sæby HK’s 1. Division Damer kører for fuld damp og vinder fortjent, men meget overraskende, over IF Stjernen i et rent eventyr om point i H.C. Andersens by Odense. Vi fangede Sæby HKs cheftræner Morten Arvidsson efter den flotte kamp for en udtalelse:

“Det blev præcis lige så spændende som forventet. IF Stjernen har gjort det flot, men har tabt knebent i deres kampe indtil videre. Vi fik en flyvende start, som blev skabt på sæsonens bedste forsvarsindsats”, fortæller Morten Arvidsson. “Egentlig var det kun i den periode, Stjernen kom tilbage i kampen fra 10 – 15 til 16 – 16, at vi vaklede lidt i forsvaret, ellers var det et yderst solidt forsvar, foran en meget velspillende Ditte Sørensen i mål. Vi fører hele kampen og vinder fortjent, men det blev mere spændende end nødvendigt pga. mange store chancer i slutfasen, chancer der blev misbrugt”, slutter Sæby HKs træner.

Kontrafasen blev den afgørende faktor, hvor Sæby HK var skarpest. Holdet viste stor moral, og det var tydeligt, at viljen til at vinde kampen var stor. Alle fortjener stor ros, men et par forløsende mål af Mathilde Bidstrup Nielsen, som ellers havde været på bænken i hele 1. halvleg, var mentale afgørende mål i slutfasen. Malene Mølholt skal i særdeleshed også nævnes for sit modige forsvarsspil, som et gav et ekstra krydderi på kampen og for Sæby HK.

Næste kamp for damerne er lørdag d. 12. oktober på hjemmebane i Sæby Spektrum. Kampstart kl. 15.00. Se mere på sæbyhk.dk.

Skriv en kommentar......