d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Hyggeligt moderniseret fritidshus

5. oktober 2019 - kl.0:07 - af:

Ejendommen3 kopier

I Sæby er der hygge og du forkæles med både købstadsidyl og arbejdende kunsthåndværkere, havne liv med sejlere, fiskerestauranter, strandpromenade, museer, golf og grønne skove. I Sæby centrum er der mange skønne butikker, caféer og restauranter. På torvet er der ligeledes mange forskellige aktiviteter alt afhængig af årstiden.

Velkommen på Nordre Strandvej 93, Enghuset, som det hedder, et rigtigt flot fritidshus på en 683 kvm lejet grund, her er der kort afstand til strand og der er god plads på grunden til boldspil og masser af udeliv.

Fritidshuset er indrettet med et flot stort køkken /alrum med alt i hårde hvidevarer og med lyse låger. Herfra adgang til soveværelse og værelse begge med skabe. Stort badeværelse med stor bruseniche og masser af skabe samt plads til vaskemaskine. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet og er lys og venlig med store vinduespartier samt brændeovn man kan hygge sig ved på en kold dag, der er samtidigt fin spiseplads. Fra stuen er der udgang til vestvendt overdækket terrasse på 13 m2 iflg. BBR, hvor man kan sidde og hygge på alle tider af dagen, terrassen er lidt længere end overdækningen således der også er mulighed for at nyde solen.

Haven fremstår flot og velholdt med græs og der er sat et flot hegn omkring grunden som passer til fritidshuset. Der er lavet en fin morgen terrasse på en forhøjning i haven, hvor man kan side i læ for vind og nyde morgensolen og det flotte hav kig med sin kaffe. Foran huset er der også en hyggelig terrasse hvor morgensolen også kan nydes.

Der er en god indkørsel til huset med carport og to udhuse, hvor det ene er indrettet med et mindre værksted.

Et rigtig flot fritidshus som er godt isoleret således man kan bruge huset på mange tider af året og med brændeovnen og varmepumpen kan man nemt holde varmen en skøn efterårsdag.

Der er mulighed for at opnå realkreditlån – forhør nærmere.

Vi glæder os til at vise dig dette hyggelige fritidshus – kontakt os på tlf. 9840 1200.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/nordrestrandvej/105085/933264

Sag nr.: 933264

Adresse: Nordre Strandvej 93, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.445.000,-

Udbetaling: Kr. 75.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.909,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.013,-/5.174,-

Bolig areal: 71 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1961/2013

Skriv en kommentar......