d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"To Danske Mestre i offroad på teenager værelserne

4. oktober 2019 - kl.8:24 - af:

IMG_4983 kopier

Laulund Motorsport, er en racerfamilie i det nordjyske, helt nøjagtigt fra Volstrup ved Sæby. De har haft et år ud over al forventning.

Ikke mange forældre kan pynte sig med to danske mestre på teenager værelserne og samtidig i samme sæson, i Dansk Motorsport.

Dette er lykkedes for det lille familie drevne Motorsports team, som i sæsonen 2019 har tilbagelagt mere 3.000 km på landevejene i motorsportens tegn.

Familie teamet, drives af far Jan, og mor Anja, hvormed de har deres to børn, Mathilde på 19 og Mathias på 14 til at styre slagets gang på diverse racerbaner landet over.

Mor Anja ordner alt det praktiske op til løbende, og Jan sørger for at maskinerne virker optimalt hjemme fra værkstedet i Volstrup.

Ud over de fire i familie teamet, så er familien som oftest omringet af den øvrige familie og venner, samt teamets sponsorer, som gerne tage med til diverse løb.

Motorsportsfestivalen ved Sæby er som regel trækplastret med travlhed i pit teltet, hvilken altid ligger i uge 30, også kaldet “3 dags løbet” og efterhånden strækker sig over en hel uge.

Teamet har som beskrevet kørt sig til 2 danmarks mesterskaber i henholdsvis Crosskart 125 ( Mathias) ccm og Rallycross 0-1250 cccm klassen (Mathilde).

Det er med resultatet i 2019, Mathias 3. Danmarks Mesterskab, i Crosskart, og Mathildes 1. ovenikøbet i hendes debut sæson i Rallycross.

Teamet går nu på en velfortjent vinter pause, hvor tiden kan bruges på at servicere og rette bulerne ud fra året, der er gået.

For de fleste motorsports udøvere og teams, herunder Laulund Motorsport, så bruger man vinteren til at planlægge den kommende sæson. Uden tvivl får man Laulund Motorsport at se på de danske off road baner i den kommende sæson 2020, men man ved aldrig i hvilken konstellation, men med garanti er de helt fremme, hvor det er sjovt.

IMG_5107 kopier

Skriv en kommentar......