d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Snart december – hvad siger apoteker Preben Smed Jeppesen

4. oktober 2019 - kl.0:35 - af:

Preben smed

Jul og apotek er ikke lige det, man forbinder med hinanden, men der bliver faktisk rigtig travlt på Apoteket på Søndergade 7, i Sæby i de næste tre måneder.

1. november starter influenca vaccinationen, og den løber til 5. januar 2020, så allerede her er der nok at se til. Sidste år blev 800 vaccineret, da man blot kan gå ind fra gaden, og hører man til målgruppen med et kronisk sygdomsforløb er det gratis, ellers vil man kunne blive vaccineret for ca. 200 kr. – prisen er endnu ikke fastlagt. Man kan senere læse mere om vaccinationen på saebyavis.dk senere i oktober.

Der ud over kommer mange med kroniske sygdomme forbi de sidste dage op mod jul for at hente et supplement til deres medicin, så de er sikker på, de ikke løber tør i julen.

Men der er jo også mulighed for at købe julegaver på apoteket, bl.a. nogle skønne hudplejeprodukter, som er pakket smukt ind i gaveæsker, men også andre ting som kan bruges til mandelgaver eller bare lidt luksus til en selv.

Hos Sæby Apotek pynter man først op omkring 1. december, for december er julens måned, og ikke før, men som bekendt falder Nytårsaften også i december, og det kunne jo være, nogen fik brug for en enkelt pille eller to den 1. januar.

Skriv en kommentar......