d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Scenen:
Teater-tosser efterlyses!

4. oktober 2019 - kl.10:51 - af:

Skovlyst

”Bonderøv” – ”klima-tosse”; skældsord, der pludselig er blevet til kælenavne. Sådan ændrer sproget sig og afspejler, at vi danskere har humor og selvironi, og at vi ikke har noget imod at være tossede for en god sag.

Sådan kunne nogen også tænke om hele Skovlyst projektet, er de ikke lidt tossede? Kan de da blive ved med at holde liv i det gamle hus? Svaret er et klart: Ja på begge spørgsmål.

Sæby Scenen er lige startet på den nye sæson med børne-, junior- og ungehold, og Skovlyst er nu også lyslevende om aftenen, hvor Jeanette Sætres kunstinstallation oplyser vinduerne.

Man har også kunnet se en container på stedet, som bevis på at mange års teaterarbejde har efterladt en mangfoldighed af forældede rekvisitter. Der er blevet luftet ud i det gamle hus, kasser og kroge er blevet efterset, og det gamle tæppe i ”rød stue” er blevet udskiftet.

Alle disse aktiviteter kan kun ske ved hjælp af mennesker, som på ulønnet og frivilligt grundlag, engagerer sig i de mange praktiske opgaver. Derfor er Sæby Scenen nu ude for at søge interesserede, som sammen med stedets øvrige aktive, har lyst til at yde en mindre eller større indsats, for at bakke op om et levende teatermiljø og et historisk hus. Det skaber sammenhold og ansvarsfølelse, samtidigt med at man har det morsomt.

Der søges hjælpere til opgaver med skabelse af kulisser, syning af kostumer, vedligeholdelse af bygningen og udenoms arealer, servering ved arrangementer og almindelig rengøring, samt hjælp til lys og lyd.

Scenen vil derfor åbne dørene og have kaffe på kanden torsdag den 10. oktober kl. 19 på Skovlyst, Kildevej 51, hvor alle interesserede er velkomne til at høre mere om huset, teatret og de spændende projekter, som der er mulighed for at udvikle omkring Skovlyst. Man er også velkommen til at kontakte Margaretha Cedergren på tlf. 2750 6169, hvis der er spørgsmål til arrangementet.

Skriv en kommentar......