d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fantastisk aften med Slåbrock Trio

4. oktober 2019 - kl.8:26 - af:

DSC01590 kopier

Fredag aften blev der holdt koncert med Slåbrock Trio i Lyngsaa boldklubs klubhus, Kjeld Thorbjørn og hans musikere var i hopla, og der blev underholdt med gode historier og en masse god musik både nye, såvel som de gode gamle sange som alle de fremmødte kunne synge med på.

En hel fantastisk god aften hvor de startede med 3 stk. smørrebrød leveret af MENY Sæby. Derefter gik Kjeld Thorbjørn og co. på i to sæt varende ca. 1 time pr. gang. Alle gik  hjem med højt humør og er klar, hvis Lyngsaa Boldklub skulle finde på at lave et arrangement næste år.

Dan Lynge fra Sæby udtalte efter showet, at de var 5, som er klar næste år, da det var en fantastisk aften. Poul Thomsen Dybvad var ligeså opstemt på at komme igen til næste år.

Alt i alt en rigtig god aften for alle.

Skriv en kommentar......