d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"En aften om anti-inflammatorisk kost – og livsstil

3. oktober 2019 - kl.0:40 - af:

Anti-inflammatorisk-kost-og-livsstil_712x400px_RGB kopier

Kan kostens specielle sammensætning gøre noget ved inflammationer i kroppen? Hør ernæringsterapeut Frede Damgaard fortælle om betydningen af kostens sammensætning set i forhold til vores velbefindende. Det sker i Manegen Sæby Kulturhus tirsdag den 08. oktober, kl. 19.00-21.00.

Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning, og det samme gør sig gældende for andre kroniske lidelser i forbindelse med immunforsvaret.

Herunder: syre-base balancen, gigt-sygdomme, hjerte-kredsløbssygdomme, blodsukkerbalancen, diabetes 2, tarm-sygdomme, sygdomme i immunforsvaret – reaktioner på fødevarer – livsstils sygdomme generelt – hukommelses problemer og manglende energi.

Frede Damgaard kommer ind på sukkeret, stivelsen, fibrene og de rette fedtstoffer samt kostens øvrige sammensætning og betydning set i forhold til syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Aftenens gæst har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling og haft særligt fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende. Frede Damgaard betragtes af mange som en af de første pionerer inden for helsebranchen i Danmark og Norge, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Et lignende foredrag på Frederikshavn Bibliotek er udsolgt, men der er stadig ledige pladser i Sæby, hvor du kan finde billetterne på bibliotekets hjemmeside.

 

 

Skriv en kommentar......