d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Snart december – hvad mener Hans Ole Kalhøj

2. oktober 2019 - kl.0:47 - af:

kalhøj1_600x250

Hans Ole Kalhøj har siden 1996 drevet forretningen, som ligger på Vestergade 25. Det er en alsidig butik med både herre- og dame afdeling og noget for en hver smag.

“Vores mål har altid været at have mærker og priser, som matcher til danske forbrugere”, siger Hans Ole og fortsætter:

“Julen er jo allerede så småt startet, sådan inde bag ved, det vælter ind med julevarer hver dag, og de skal selvfølgelig pakkes ud og ind på hylderne, men julepyntning af forretningen sker først omkring den 8. november, vi skal ikke være trætte af julen, før den starter – så ikke før i november.

Om årets julegavehit tror jeg på Tommy Hilfiger T-shirts med logo på brystet, de er populære både blandt børn fra 10-års alderen og voksne, damer og herre, så der har vi i år fået en ekstra sending”.

I forretningen er der ellers et bredt udvalg af mærkevarer, bl.a. finder man til herrer Tommy Jeans, Wrangler, Bosweel, Eterna, Lindbergh, Sebago, Lacoste, JBS, Payukan, Sunwill, MJM og meget mere. På dame siden præsenterer de Co’couture, Tommy Jeans, Soya Concept, Soulmate, Pulz Jeans, Dranella, Signal og meget meget mere. Under trend, som er mode til de yngre fyre, finder du brands som Just Junkies, Calvin Klein, Les Deux, Woodbird, Superdry og flere fede, populære brands.

Så også hos Kalhøj sniger julen sig ind, og der bliver rigtig travlt i november og december, og der for har Hans Ole Kalhøj da også indkaldt to til juleassistance.

Skriv en kommentar......