d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"EDC Jensen & Riise: Skøn villa attraktivt beliggende

29. september 2019 - kl.0:56 - af:

18- kopier

Går man og leder efter et dejligt hjem og gerne vil bo tæt på by og natur, så behøver man ikke kigge meget længere end til Chr. Rhuusvej 28, hvor denne præsentable og lyse villa er beliggende. Fra villaen er der gåafstand til skov, strand, havn og Sæby torv – en særdeles attraktiv beliggenhed.

Man ankommer til huset af den flisebelagte indkørsel, hvor man kan parkere i carporten og gå tørskoet ind i entreen. Videre frem i villaen finder man et lyst køkken, hvor der er adgang til et dejligt stort bryggers med grovkøkken ligeledes med god plads til opbevaring i de indbyggede skabe. Stuen er helt fantastisk og indretningsmulighederne er utallige og rammerne er gode. Stuens store vinduespartier sikrer et skønt lysindfald og en dejlig udsigt til haven. Det store soveværelse og de to gode værelser ligger samlet i den ene ende af huset sammen med badeværelset.

Her får man en let holdt have, hvor størstedelen af udearealerne består af græs – her er der rig mulighed for boldspil og leg for alle generationer i familien. Den store sydvendte terrasse indbyder til hyggeligt samvær med familie og venner – her kan aftensmaden tilberedes alt i mens aftensolen nydes.

Har dette vakt jeres interesse, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Adr: Chr. Rhuusvej 28, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005173

Type:  Villa

Boligareal: 107 m2

Grundareal: 700 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1964

Energimærke:  D

Pris: 1.179.000 kr.

Skriv en kommentar......