d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK’s damer slår Hadsten på hjemmebane

23. september 2019 - kl.0:58 - af:

Sæby HK

Sikke et brag af en kamp, der søndag blev spillet i Sæby Spektrum, og med hvilken afslutning. Sæby HKs 1. division damer bremsede Hadsten Håndbold med 26 – 25 i en ekstremt velspillet kamp.

Det her var kampen, mange spillere på Sæby HKs mandskab havde drømme om at vinde. Man vidste hvordan man skulle knække Hadsten, men om man kunne gøre det, når det gjaldt, var det helt store spørgsmål. Lige før halvleg var Sæby foran med 1 enkelt mål, men Hadsten Håndbold har et stærkt mandskab med mange strenge at spille på, så derfor gik man til pausen, bagud med 15 – 14.

Efter taktiske ændringer i pausen fra Morten Arvidsson, trak forsvaret sig endnu mere sammen og stoppede den stærke stregspiller, Ida Jespersen, og trak hende helt ud af kampen. Playmaker Helle Walentin styrede spillet fint hos gæsterne, men blev også i perioder holdt godt nede af Sara Andersen og Mathilde Jensen. Stærke parader i midten af forsvaret, gjorde livet surt for Hadstens skytter i den sidste halvdel af 2.halvleg.

I angrebet kom der fin bredde på spillet, hvilket især Sabina Bruun, Malene Mølholt og Sara Andersen forstod at udnytte. Sara Andersen øgede til 27-25, da der resterede 15 sekunder, inden Hadsten fik reduceret til slutresultatet 27-26 i sidste sekund.

Alle damerne på Sæbys hold spillede en fantastisk kamp, men især Ditte Sørensen på målet havde en forrygende anden halvleg med flere 100 % redninger.

Skriv en kommentar......