d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Snart december – hvad siger JC Fiskegrej og Fritid

22. september 2019 - kl.9:24 - af:

julegaveide jctøj_600x250

Den første på krogen, og som gik i nettet var JC Fiskegrej og Fritid. Her er det Jesper Christensen, der står ved roret, og han er ikke i tvivl, når vi siger: “Hvornår starter julestemning og julepynten i din forretning”?

Hans svar lød: “Bestemt ikke før den 1. december, det er så synd, at julen bliver udvandet på den måde, børnene kan ikke forstå, at der er så lang tid til jul, og vi andre er trætte af julen, før vi når der til”.

Hos JC Fiskegrej og Fritid, har man udvidet forretningen med en dameafdeling, JC Lady, som holder åbent fredag fra kl. 13 – 17 og lørdag fra kl. 11 – 15. Her finder du alt muligt lækkert tøj til damer, og året julegavehit bliver efter Jesper mening de skønne nye modeller af Fjællræven tasker i alle mulige skønne farver.

På mandesiden er udvalget også stort, her ville en hver lystfisker kunne bruge mange penge, men kommer en kunder og siger: ” Jeg skal finde en julegave til 500 kr.” – ja så vil Jesper spørge ind til, hvem vedkommende er, og så kender han dem som regel, og kan hurtig finde frem til, hvad vedkommende ønsker sig eller “lige” mangler.

Fiskesæsonen er lang, og hvis vejret tillader det, kan man som lystfisker, fiske året rundt – så bare spørg Jesper – han ved, hvad der skal til, og hvor du skal fiske.

Skriv en kommentar......