d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kamp i dag søndag i Sæby Spektrum

22. september 2019 - kl.13:06 - af:

Sæby HK

Der er fuld tryk på Spektrum i dag søndag den 22. september kl. 16.30, når Hadsten Håndbold kommer til Sæby for at møde Sæby HKs 1. divisionsdamer i kamp! Hadsten kommer med en frisk sejr over oprykkerne fra IF Stjernen, men tabte første kamp i sæsonen til Gudme HK.

Hadsten Håndbold er et stærkt hold spækket med profiler, og det bliver en svær opgave for ‘godstoget’, men ikke umulig. Selvom Hadsten er stærke i angrebet, er deres forsvar til at penetrere, dog er der en super dygtig keeper i målet, der også skal tages højde for.

Pigerne glæder sig til kampen, og håber så mange som mulig tager turen forbi Sæby Spektrum til kampstart kl. 16.30.

Skriv en kommentar......