d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Integrationsrådet inviterer til underholdende foredrag

22. september 2019 - kl.0:47 - af:

frederikshavn_kommune_raadhus_6

Integrationsrådet kaster et blik på kulturforståelsen til et gratis foredrag, hvor der sættes fokus på både det danske arbejdsmarked og de mange kulturforskelle, som Danmark rummer.

Torsdag den 26. september klokken 14-17 inviterer Frederikshavn Kommunes Integrationsråd til et gratis foredrag om kulturforståelse og dansk arbejdskultur med både oplæg, underholdning, kaffe og sødt.

– Vi har lavet et rigtigt spændende program, så vi håber, at der er mange, der har lyst til at være med, fortæller Katalin Fülöp, der er formand for Integrationsrådet.

Foredraget finder sted i Projekt og Integration i aulaen, Hånbækvej 32b, 9900 Frederikshavn.

Kultur på tværs
På dagen fortæller Dan Ole Faaborg fra International House North Denmark om dansk kultur og dansk arbejdskultur – og Ghaith Kashkul optræder med foredraget ”Danskheden set med to øjne”, der handler om integration, dansk kultur og kulturforskelle i forhold til flygtninge og indvandrere.

– Dagen skal gerne være både sjov og spændende, men også lærerig i forhold til at få en bedre forståelse for, hvilke forventninger det danske samfund har til internationale borgere – og hvilke forventninger de har til os, forklarer Katalin Fülöp.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og uddelingen af billetter sker efter først til mølle. For at få en eller flere billetter skal du bare sende en mail til Maiken Pilgaard Krüger på maku@frederikshavn.dk.

Skriv en kommentar......