d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Familievilla i attraktivt område nær skole og strand

21. september 2019 - kl.0:21 - af:

DCIM100MEDIADJI_0050.JPG

home Sæby – Læsø: Denne villa ligger på en stille og hyggelig vej syd for centrum. Der er meget kort vej til skole og idrætsfaciliteter og samtidig nær skøn natur i form af stranden mod øst og Gybels Plantage mod vest.

Huset er udvendigt istandsat i 2013 med nye fine træ/aluvinduer, zinktagrender og eternitplank på gavl og stern. Til huset hører muret garage med plads til bil og værkstedsbord.

Fra forsiden af huset kommer man ind i forgang med flisegulv. Her er praktisk dør til skunkrum under trappen. Desuden adgang til en dejlig lys opholdsstue med brændeovn og stort vinduesparti mod vest og udgang til en skøn overdækket aftenterrasse og til haven. Hyggeligt spisekøkken har lyse fyldningslåger i asketræ og parketgulv som i stuen. En lille fordelingsgang åbner til to værelser med parketgulv og badeværelse med blå fliser og badekar. Endelig et bryggers med bordplade, vask og underskabe.

Fra stuen er der trappe til første sal, hvor man kommer op i en fantastisk dejlig stue med loft til kip og fri hanebånd med indbygget uplight. Det store vinduesparti i den vestvendte gavl sørger for et dejligt lysindfald i dette rum. Den anden del af overetagen rummer værelsesgang til lille børneværelse med nyere veluxvindue, badeværelse med skabsarrangement og bruseniche samt soveværelse med walk-in closet, hvor der er syv faste skabe. Dette rum kan anvendes til ekstra værelse, hvis der er brug for det. Huset rummer således fem værelser.

En rummelig villa med flisebelagt indkørsel og stor græsplæne.

NETOP NEDSAT KR. 100.000

Rebslagervej 22, Sæby

Kontantpris: 1.498.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.441

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 183 m2

Udhus: 32 m2

Grundareal:1.040 m2

Skriv en kommentar......