d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Det sørme, det sandt og snart december

21. september 2019 - kl.6:13 - af:

juleskulptur1_600x250

Nogen vil nok sige nej, nej, det er for tidligt, men de fleste forretninger er allerede nået til foråret 2020 – hvor er du?

I løbet af meget kort tid, vil alle forretninger i byen være fyldt med julepynt, snolder og julenisser, så nu har saebyavis.dk bestemt sig for at tage pulsen på nogle forskellige forretninger i byen, for at høre, deres indstilling, planer for julen 2019, og høre hvornår de regner med at starte juleriet.

Vi vil komme rundt de steder, hvor folk vil tænke – Hvad har de med jul at gøre? Men der skal jo også købes julegaver, og også her vil vi høre, hvornår folk i Sæby starter deres juleindkøb og høre, hvad det store hit kunne blive i år i netop deres forretning.

Følg med når vi om få dage starter den store julejagt.

En kommentar til: “Det sørme, det sandt og snart december”

 1. Karsten Munk den: 21 september - 2019 09:30

  Harald Nyborg i Frederikshavn er begyndt at køre julesager ind i butikken.
  Det er alt for tidlig. Børn er næsten lige startet i skole efter sommerferien.
  Udsigten til flere måneders juleræs fjerner efter min mening glæden og hyggen ved at fejre jul.

  Jeg kan godt se det fra forretningers side. De får længere tid med tilbudsreklamer og “kunder i butikken”, men det skaber også et forventnings-ræs blandt forbrugerne, som især går ud over de familier som kun har til det mest nødvendige.

  Byrådspolitikere har haft indlæg i Sæbyavis om ulighed i samfundet, og i går var de unge i klimademonstration, de kræver handling her og nu hvis verden ikke skal forgå. Det er en balance mellem fremskridt og vækst, kontra mindre forbrug og bæredygtig samfund.

  Vi har altså udsigt til forbrugsfest, samtidig med ønske om bidrag til julehjælp til fattige familier.

Skriv en kommentar......