d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Agersted kirkegårds toilet udsat for hærværk

17. september 2019 - kl.1:06 - af:

Agersted wc

I tidsrummet fra fredag den 13. september kl. 12 til lørdag den 14. september kl. 10, har en eller flere personer smadret alt på kirkegårdens toilet.

Graver Majbritt Sørensen forlod stedet fredag efter at have gjort toilettet rent, og da hun vendte tilbage lørdag kl. 10 var ALT smadret. Der var vand over alt, da håndvasken var blevet stoppet med papir og vandhanen åbnet, radiatoren var skruet helt op, og alt, hvad der kunne stjæles, var væk.

Det er ikke mere end et år siden, der var hærværk på samme toilet. Her stjal man håndklæder, toiletbørste, sæbeholder m. v.

Toilettet er uaflåst døgnet rundt, men på et møde torsdag vil det blive tage op, om det skal være sådan frem over, eller der skal låses, når graveren går hjem. “Det er sørgeligt at det skal være sådan, og gå ud over alle, der besøger kirkegården, men det bliver måske resultatet”, siger Graver Majbritt Sørensen.

For mange år siden var toilettet aflåst om natten, da nogen havde taget ophold der, men det blev så senere ændret – skal det nu aflåses igen ?

Har du været på Agersted Kirkegård fredag eller lørdag og set eller hørt noget, må du meget gerne kontakte politiet på tlf. 1 1 4, eller kontakte graveren på stedet.

Agersted_2 Agersted_1

Skriv en kommentar......