d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"‘Ud af slumreland’ debutroman fra Mikkel Mosen

16. september 2019 - kl.16:04 - af:

Mosen

Mikkel Mosen er født og opvokset i Sæby og har boet i byen hele sin barndom og ungdom, inden han flyttede til Aarhus for at studere i 2003. I 2014 flyttede han til Ærø med sin hustru og to børn. Mikkel og hans familie holder meget af Sæby og besøger byen flere gange om året. En del af romanen er også skrevet på skriveophold i Sæby.

Romanen handler blandt andet om at stå af ræset i storbyen og søge det gode liv på en ø, om balancen mellem familieliv og arbejdsliv, om personlige ambitioner og uforløste drømme.

Romanen udkommer på fredag på Forlaget Montagne.

Forlaget skriver følgende om bogen:
‘Ud af slumreland’: På overfladen lever Eik Enghoff et almindeligt liv med kone, børn og et godt job. Men inderst inde drømmer han om noget andet. En dag ringer hans gamle gymnasiekammerat, Jasper, der er kendt og berygtet som rebelsk gonzojournalist. Gensynet med den antiautoritære og frisindede Jasper bliver begyndelsen på et definitivt selvopgør, hvor Eik sætter sig for at genopdage ungdommens forsømte værdier og drømme. Eik er fascineret af Jasper og hans frie livsstil og beslutter sig for at tage med ham på roadtrip. Den grænseoverskridende rejse vender op og ned på Eiks liv, og jo mere han dyrker friheden, jo sværere har han ved at skelne mellem sandhed og selvbedrag. For er det muligt at ændre sig selv og leve et helt andet liv?

Om forfatteren:
Mikkel Mosen (f. 1982) er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Århus Universitet og har en bachelor i nordisk sprog og litteratur. ‘Ud af slumreland’ er hans debutroman.

Foto: Les Kaner

Skriv en kommentar......