d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stort velholdt sommerhus på stor naturgrund

15. september 2019 - kl.17:44 - af:

Ejendommen copy

Nybolig Sæby: Mellem Sæby og Voerså ligger der et stort fuglereservat omkring Stensnæs. Her er der masser af fugleliv og natur. Stranden er super fin med helt hvidt sand og roligt vand, således at badelivet foregår roligt. Fra sommerhuset er der ca 5 min på cykel eller 10 min gang til stranden, her er der også bord/bænke således at aftensmaden eller et glas kølig hvidvin kan nydes. Der er ca 14 km til Sæby og 4 km til Voerså. I Sæby er der masser af indkøbsmuligheder og havnen har et hyggeligt miljø omkring bådene og restauranterne.

Sommerhuset ligger på en 5.000 m2 stor naturgrund med masser af lyng og blåbærbuske. Nuværende ejer har passet grunden, så der ikke er store træer til at skygge og dyrelivet er fantastisk. Det sker jævnligt, at råvildt krydser grunden til glæde for ejer. På grunden er der opført en stor isoleret garage som er sammenbygget med sommerhuset og ligger flot i terrænet lidt forskudt i forhold til resten af sommerhuset. Der er også et mindre udhus/ brændeskur på grunden.

Selve sommerhuset er tilbygget i 2005 og fremstår særdeles velholdt. Der er også i 2005 lagt nyt Decra tag og samtidigt efterisoleret.

Entreen er med loft til kip og udgang til terrasse. Der er to store værelser også her med loft til kip og der er fin udsigt mod vest. Der er et toilet, hvor der er gulvvarme. Badeværelset er også med gulvvarme og bruser. Soveværelset er med indbyggede skabe. Køkkenet er fra 2015 (Designa) flot lyst og med god plads. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og er meget stor med brændeovn og udgang til flot terrasse mod sydvest. Mod sydvest er der udenfor de to store værelser en overdækket terrasse med et fantastisk kig ned over den kuperede grund som her i august står flot med blomsterne lyng planter. Det bemærkest at, diverse værktøj samt stol og skammel som står i står i stuen ikke medfølger i handlen.

Vi står klar ved telefonen 98 40 12 00, hvis I skulle være interesseret i at se dette fine sommerhus og skulle der være spørgsmål er vi også klar.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/engholmsvej/105085/933258

Sag nr.: 933258

Adresse: Engholmsvej 7, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.295.000,-

Udbetaling: Kr. 65.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 5.244,-/4.593,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 1.547,-

Bolig areal: 120 m2

Grund: 5000 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1972/2006

 

 

Skriv en kommentar......