d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skjold vinder på udebane i overtiden

15. september 2019 - kl.20:01 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250
Skjolds Danmarksserie var søndag på udebane mod Holstebro.

 
Holstebro kom bedst fra start og havde bolden mest i de første 20 minutter med en del indlæg foran Skjolds mål.
 

Det var derfor også Holstebro, der kom først på måltavlen, efter en omstilling hvor hjemmeholdets Mads Agger score flot, med et skud udenfor feltet.

Skjold kommer spillemæssigt bedre med i de sidste 15 minutter af 1. halvleg. Her har Mikkel “mini” Dorff en chance, som hjemmeholdets målmand redder med hovedet, og det er også i denne periode, at kampen ændres, da Holstebro efter 43 minutter får målscore Mads Agger udvist.


I anden halvleg står der Skjold på det meste, Holstebro trækker sig tilbage og forsøger at leve på omstillinger. Jakob “Mølby” Kristensen modtager en dybebold efter 52 minutter, hvor han sætter en mand i feltet og lægger den over i det lange hjørne. Herefter er det så som så med chancerne i begge ender, Holstebro bliver dog farlige på et par hjørnespark, men mere bliver det ikke til for hjemmeholdet. 
 
3 minutter inde i dommerens overtid modtager Mikkel “mini” Dorff bolden i ventre side, hvorefter han trækker ind i banen, og sparker den op i det korte hjørne, Skjold vinder 2-1 efter scoring i det 93. minut.

Skriv en kommentar......