d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sylvester Larsen giver koncert i Understed Forsamlingshus

13. september 2019 - kl.8:16 - af:

Sylvester

Lørdag den 26. oktober giver Sylvester Larsen koncert i Understed Forsamlingshus, og du kan fra den 19. september kl. 17 – 19 købe billetter i Understed Forsamlingshus. Billetten koster 200 kr. for 2 x 45 min. koncert og er incl. tapas fra Ostefruen i Sæby. Festen starter kl. 18.

I efteråret 2019 drager Sylvester Larsen (søn af Kim Larsen) ud i Danmark på turne med sit band. Det er dog ikke storbyerne, der skal have besøg af Sylvester i denne omgang, men derimod de danske landsbyer, øer og småsamfund. Sylvester har en forkærlighed for de små danske landsbysamfund, og er ærgerlig over at storbyernes dominans, gør det svært at bevare kulturen i de små samfund.

Panama – fra albummet “Mega Egotripper”
https://www.youtube.com/watch?v=xJMTirMpILY

Sylvester har også skrevet og dedikeret en sang til de danske landsbyer med titlen “Lille Landsby”. Sangen er fra hans nyeste album “Mega egotripper”.
Se videoen her:
https://www.youtube.com/watch?v=PSykQnoMl9I

Skriv en kommentar......