d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke på søndag

13. september 2019 - kl.10:24 - af:

Rytmisk gudstjeneste

Søndag d. 15. september kl. 19.00 er der rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke.

Ved denne gudstjeneste er det et band, der står for det musikalske. Repertoiret af salmer og sange vil også være præget af, at vi har med en lidt anderledes gudstjeneste at gøre, og det samme gælder selve forløbet af gudstjenesten.

Temaet for gudstjenesten bliver: “Du er værdifuld.” og kommer til at handle om, at vi ikke blot har værdi i kraft af det vi gør og præsterer eller når vi føler os perfekte, men at vi har værdi i kraft at være skabt og være til, ja at vi lever.

Gudstjenesten, der forventes at slutte inden kl. 20.00, er for enhver, der kunne tænke sig at være med.

Skriv en kommentar......