d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Åbent hus hos Børnehuset Brolæggervej i Sæby

12. september 2019 - kl.8:17 - af:

Brolæggervej_600x250

Den 20. september kl. 14 – 15.30 afholder Børnehuset Brolæggervej 2 og 4 i Sæby åbent hus og slår dørene op for alle der har lyst til at se hvor de bor.

Åbent hus på Brolæggervej er et arrangement der også byder ALLE velkommen til at tilbringe et par hyggelige timer på Brolæggervejen. Der vil være rig mulighed for at se institutionerne og opleve deres hverdag, omgivelser og måske få en snak med personalet om hvad stedet kan byde på.

Dagen er også perfekt for gamle børn og familier af institutionen til at kikke indenfor.

Igen i år vil der være forskellige aktiviteter på begge institutioner og der vil være rig mulighed for at få et indtryk af hvad de kan byde på.

Deres fantastiske udearealer giver gode muligheder for børnene at udforske naturen og begge institutioner har dyrehold som børnene i dagligdagen er med til at passe.

På åbent hus dagen vil der være forskellige aktiviteter som: bålhygge med pandekager, mosteri hvor vi laver egen æblemost, i staldene med mulighed for at kæle for geder og kaniner, skønne og spændende naturværtsteder og sidst med ikke mindst bliver der afholdt koncert med vores helt eget husband.

Brolæggervejens daglige leder Vibeke Skovsgaard Thomsen fortæller: ”at det traditionsrige arrangement er en dag, som alle ansatte ser frem til. Dagen giver rigtig god mulighed for, at vi i Børnehuset får mødt folk fra vores lokalområde, som ikke før har set hvilke fantastiske omgivelser og aktiviteter vi har at tilbyde.”

“Vi håber at rigtig mange har lyst til at besøge os, gamle børn af institutionen, naboer, Sæbynitter ja alle der kunne tænke sig en hyggelig eftermiddag.

Vi glæder os til at tage imod alle vores gæster til hyggeligt og sjovt samvær”, slutter Vibeke Skovsgaard Thomsen.

 

 

 

Skriv en kommentar......