d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby spillere til liga badminton i Arena Nord

11. september 2019 - kl.8:28 - af:

badmin mikkel stoffersen_600x250

Søndag den 8. september tog en større delegation af badmintonspillere og forældre fra Sæby Badmintonklub sammen med andre fans fra Sæby til Arena Nord, for at se Vendsyssel spille mod Aarhus i Badmintonligaen.

Vendsyssel Elite Badminton (VEB) stillede bl.a. op med verdensstjerner som Jan Ø. Jørgensen, Christinna Pedersen, Camilla Rytter Juhl samt Victor Svendsen. Spillere, der alle har deres rødder i det nordjyske, nemlig Svenstrup, Gug, Skagen og Hjørring.

Vendsyssel præsterede da også en klar sejr på 7-2 efter de 9 kampe var spillet.

Over 800 tilskuere fulgte de flotte kampe, hvor der blev spillet en smule hurtigere, hårdere og smartere, end man normalt ser i badmintonhallen på Skovalleen.

Hele VEB’s store setup, hvor Jan Ø. talte om sin karriere med de unge fans og viste tricks, 100 ungdoms spillere, der tog vel imod de professionelle spillere med high fives, og autografskrivning efter kampene af nogle meget veloplagte VEB-spillere, var en bragende succes og et flot stykke arbejde af VEB.

Der er ingen tvivl om, at de små stjerner fra Sæby står klar, næste gang VEB har hjemmekamp.

Og ikke nok med det! Søndag den 26. januar kl. 14 slår Sæby Fritidscenter dørene op til VEB’s hjemmekamp mod Solrød Strand. Det er noget nyt og en flot gestus til Sæby.

Det bliver kanon spændende, da badmintonligaen på det tidspunkt er inde i sin afgørende fase.

Skriv en kommentar......