d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny erhvervskonsulent i Erhvervshus Nord

10. september 2019 - kl.9:42 - af:

Birgitte kopier

Birgitte Christensen fra Strandby er ansat som ny erhvervskonsulent med ansvar for oplevelsessporet i Erhvervshus Nord. Med sig har hun mange års erfaring fra turismebranchen.
Teamet af erhvervskonsulenter i Erhvervshus Nord, der arbejder med erhvervsudvikling i Frederikshavn komme og vejleder virksomheder og iværksættere, har fået en ny kollega på holdet. Birgitte Christensen fra Strandby er ansat som erhvervskonsulent på oplevelsessporet. Hun kommer fra en stilling som salgsansvarlig på Color Hotel Skagen.

– Jeg har erfaring inden for turismebranchen fra både den kommercielle virksomhed og det mere erhvervsudviklende i en organisation på tværs af kommuner. Jeg ser frem til at komme ud og møde virksomhederne i min nye rolle og få en dybere indsigt i deres behov, og hvordan vi i Erhvervshus Nord kan understøtte og udvikle deres forretning, siger Birgitte Christensen.

Før jobbet på Color Hotel Skagen har Birgitte Christensen blandt andet været souschef i Skagen Turistforening og sekretariatsleder i destinationsselskabet Toppen af Danmark i næsten 15 år.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har fået en kapacitet som Birgitte med på holdet i Erhvervshus Nord. Oplevelsesøkonomien er et stort og vigtigt erhverv i vores område, og det kræver, at vi i Erhvervshus Nord har en dygtig kollega, som arbejder med vores erhverv om at  udvikle området. Det har vi fået i Birgitte, og det er jeg rigtig stolt af, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord er et erhvervskontor, der drives af de tre erhvervsforeninger i Frederikshavn, Skagen og Sæby, som til sammen har omkring 570 medlemsvirksomheder, og Frederikshavn Kommune, der yder økonomisk støtte. Husets specialiserede konsulenter yder rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere og samarbejder med en bred vifte af aktører både lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle erhvervslivet.  Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet.  Læs mere på www.erhvervshusnord.dk
 

Skriv en kommentar......