d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Læserbrev: Vil SF danne fælles front mod forringelser?

10. september 2019 - kl.15:40 - af:

Kasper Lau

I et nyt læserbrev (07.09) kan man se hvordan SF’s repræsentant forsat er optaget af at kritisere andre. Det er en ærgerlig tilgang i en tid hvor der netop er behov for at danne fælles front mod de kommende besparelser indenfor Socialområdet.

Det er helt korrekt, at Dansk Folkeparti har støttet op om et skattestop. I en tid hvor borgernes velfærd forringes år efter år, så ville det da også være hovedløst uretfærdigt, hvis borgerne skulle fratvinges flere af deres hårdt tjente penge. Jeg kan så også notere mig, at den nye aftale mellem kommunerne og regeringen, som SF udgør et parlamentarisk grundlag for, har valgt at forsætte skattestoppet.

At tillægge Dansk Folkeparti ansvaret for de frygtelige situationer nede i Mellemøsten, vidner både om en manglede erkendelsen om den indsats, som de veluddannede danske styrker har ydet nede i området, og om hele den konfliktpræget historie, som området desværre bisidder. Vores danske styrker har ydet et beundringsværdigt bidrag, til at opbygge lokalområder og beskytte civile mod barbariske overgreb. Betyder det at hele vores indsats gik som planlagt? Nej naturligvis ikke.

I en global verden med en hidtil uset befolkningstilvækst er der mange årsager til, at stadig flere mennesker flygter. Globalt set kom der eksempelvis i 2018, det største antal nye asylansøgere fra det socialistiske land, Venezuela.

Jeg håber at SF er villige til at flytte deres opmærksomhed over på at danne fælles front mod de kommende forringelser, jeg rækker i hvert fald hånden frem i håbet om at danne fælles front.

Venlig hilsen
Kasper Lau
Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti

En kommentar til: “Læserbrev: Vil SF danne fælles front mod forringelser?”

 1. Karsten Munk den: 11 september - 2019 10:32

  https://www.denoffentlige.dk/kl-forbereder-kommuner-paa-ekstraordinaere-besparelser-i-budgetterne-2019 (19.08.2018)
  Forringelser og besparelser er ikke noget nyt. Det oplevede vi desværre også under forrige regering, med Dansk Folkeparti som støtteparti.
  Aktuelt skal Ålborg spare 55-60 millioner kr. Jeg ved ikke med Frederikshavn, men der er vel også spareøvelser her.
  Det er en fin gestus, men også en uheldig en af slagsen, at række hånden ud mod SF. Som det nævnes i læserbrevet går det meget dårlig i Venezuela, landet er faktisk på randen af sammenbrud
  Danmark ender som Venezuela, hvis SF får magten. Jeg tror ikke på SF ønsker at nærme sig Dansk Folkeparti.
  Ghetto spøgelset rasler stadig med lænkerne. I dag hører vi at danskere med fast arbejde og ren straffeattest nægtes adgang til en lejlighed i et af de såkaldt belastede områder.
  Tossegode politikere, også i Lars Løkke Rasmussens regeringsperiode, har skabt ghettoerne med de religiøse parallelsamfund, og nu straffes danskere for at det går skævt. Der var masser af advarsler, men ingen lyttede.
  Gode almen nyttige boliger der oprindelig blev opført til danskere, som nød godt af opsvinget i efterkrigstiden, brækkes ned og beboerne spredes for alle vinde. Kommuner skal bygge nye skoler og børnehaver, fordi man lægger loft over antal to-sprogede i klasserne. Bygninger er ikke problemet men de mennesker der bor i dem.
  Centralisering med få supersygehuse blev ikke den besparelse man lovede. Helt sikkert er det dog, at de fører til lægemangel i yderområder, når læger foretrækker at være på de store lægehuse omkring storbyerne. Farsø mister måske en skadestue.
  Hvis Danmark ikke snart begynder at kigge på de mere end 100 milliarder, som ødsles ud i den blå luft hver år, hører slagsmålet om besparelser aldrig op.

Skriv en kommentar......