d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fin villa beliggende tæt ved stranden, havnen og bymidten

8. september 2019 - kl.10:49 - af:

Ejendommen copy

Nybolig Sæby: Beliggende 300 m fra stranden, 500 m fra Minibyen med de historiske bygninger fra Sæby i mini størrelse og under 1 km til havnen hvor der er flere hyggelige restauranter, butikker og et spændende havnemiljø. Kirken og den gamle bydel ligger tæt ved havnen og i bymidten på torvet er der mange aktiviteter året rundt med koncerter, udstillinger og markedsdage. Sæby har også Sæbygård skov og golfbanen som rekreative områder.

På grunden er der opført en dejlig stor carport med værksted og depotrum bagved. Nuværende ejer har lavet en plads til deres campingvogn i hjørnet af grunden, hvor den kan stå beskyttet og i fred. Bag huset er der en fin gårdhave med terrasser og det samme er der på østsiden af huset hvor morgensolen er. Indkørslen er fliselagt og bred, så der er plads til flere biler her. Området er separatkloakeret.

Huset har PVC vinduer og er godt isoleret således at sælgers varmeforbrug pt ligger på 1.500 – 1.700 l fyringsolie. Hvis ny ejer ønsker en anden varmekilde, vil det være oplagt med solceller og varmepumpe. Når man åbner lågen inde i carporten, kommer man ind i gårdhaven og det er her man kommer ind i husets bryggers. Herfra er der adgang til to værelser samt køkkenet. Køkkenet er lyst og pænt med stor åbning til spisestuen. Bag spisestuen er der tilbygget en stor stue med klinker på gulvet. Der er gulvvarme og brændeovn i stuen. Fra stuen er der udgang til både morgen- og aftenterrassen og loftet er til kip. Fra spisestuen er der adgang til gangen som fordeler til badeværelset, værelse samt soveværelset. Sidstnævnte har walk-in rum med plads til det meste. Badeværelset er med gulvvarme og der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler hvis man ønsker dem placeret her.

Huset fremstår i en rigtig fin stand og er lige til at flytte ind i. Haven er flot og hyggeligt beplantet med mange hyggekroge og gode terrasser.

Vi ser frem til at fremvise huset for jer, så det I skal gøre, er at ringe til os på tlf. 98 40 12 00, så finder vi et tidspunkt som passer for jer at se herlighederne.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solsbaekvej/105085/933256

Sag nr.: 933256

Adresse: Solsbækvej 82, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.475.000,-

Udbetaling: Kr. 75.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.961,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.776,-/5.119,-

Bolig areal: 145 m2

Grund: 780 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1957/2001

Energimærke: E

 

Skriv en kommentar......