d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Velindrettet villa med dejligt køkken/alrum

7. september 2019 - kl.11:33 - af:

IST_810-01801_1 kopier

home Sæby – Læsø: Denne villa er fra 1974 og opført i klassisk stil. Der er flisebelægning til fin muret garage og fint overdækket område mellem huset og garagen.

Man kommer ind i mindre bryggers med bordplade, håndvask og to underskabe samt plads til kummefryser og vaskemaskine. Herfra adgang til dejlig stort køkken/alrum med hvide låger og bøgekant samt tyk træbordplade. Dejlig spiseplads med lys fra to retninger og fransk dør til dejlig stor stue med brændeovn og udgang til syd/vestvendt terrasse. Stuen har bred foldedør til mindre stue eller evt. værelse.

Fordelingsgang til værelserne er i åben forbindelse med forgang, som har fint glasparti og glasdør til overdækket terrasse ved indkørslen. Det ene værelse har tidligere været opdelt i to og er dejlig stort. Der er to faste skabe i hver ende af værelset og to vinduer mod haven. Soveværelset har ligeledes en god størrelse og fire indbyggede skabe. Begge værelser har laminat parker på gulvet. Desuden gæstetoilet med gule vægfliser og mosaikgulv samt stort badeværelse med brune fliser, muret bruseniche, hvidt skabsarrangement og adgang til sauna.

Omkring villaen en god størrelse have og i forbindelse med garagen et muret udhus med oliefyr, olietank og solvarmeanlæg.

Kontakt home for en fremvisning.

Kastanievej 14 – NEDSAT KR. 200.000

Kontantpris: 1.245.000

Udbetaling: 65.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.851

Energimærkekarakter: F

Boligareal: 150 m2

Garage: 29 m2

Grundareal: 767 m2

Skriv en kommentar......