d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mangekæmpere fra fem byer dystede i Sæby

7. september 2019 - kl.9:19 - af:

3 og 5 sæby kuglestød kopier

60 mangekæmpere havde sidste weekend taget turen til Sæby, for at dyste i atletikkens fornemmeste disciplin, 3 og 5 kamp.

Spar Nord Atletikstadion summede af letbenede, bevægelsesglade atleter fra Aarhus, Skanderborg, Aalborg, Dybvad og Sæby. Heldigvis var vejret helt fantastik, så stævnet bød på mange personlige rekorder og tid til hyggeligt samvær imellem øvelserne.

De 10-11 årige skulle lave en trekamp og de 12-13 årige skulle konkurrere i 80m, kugle, længde, spyd og 600 m løb. Der blev konkurreret og heppet til den store guldmedalje inden resultatet blev udløst.

Sæby Atletik fik følgende medaljer. Guld til Anna Krogh, Sølv til Frida Fischer og Nicklas Trangeled samt Bronze til Pelle Hoppe Christiansen. Desuden vandt Sæbys 10-11 års mixhold også Sølv. Dette mixhold bestod af Frida Fischer, Nicklas Ø. Trangeled, Pelle Hoppe Christiansen, Daniel Ramon.

Skriv en kommentar......