d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fartfyldte weekender for Rytter-brødrene

7. september 2019 - kl.0:18 - af:

Gokart

Tre weekender i træk trækker Silas og Milan Rytter i køredragterne og giver den gas på gokartbanerne. De to gokartkørere fra Sæby har kalenderen fyldt med race – og speederen er helt i bund.

I den forgangne weekend var det på Wittegenborn-banen nordøst for Frankfurt at der blev givet gas. De to gokartkørere deltog i ADAC Karting Club Sport-mesterskabet sammen med RS Competition-teamet, og det gik ganske godt.

Efter nogle hårde indledende heats kunne Milan og Silas starte første finaleheat på henholdsvis 15. og syvendepladsen. For Milans vedkommende blev det første heat ødelagt af en teknisk defekt, som tvang ham til at udgå fra løbet – bagakslen rev sig løs, sådan at baghjulene drejede med gokarten i svingene. Til sidst faldt kæden af, og så var det slut med fremdriften. For Silas’ vedkommende gik det noget bedre; han avancerede til sjettepladsen.

Finaleheatet gav imidlertid oprejsning til Milan Rytter, som startede bagerst i feltet. Alligevel præsterede han igennem finalen at overhale sig vej fra 21. pladsen til en flot tiendeplads, mens Silas rykkede længere frem til en fjerdeplads.

Når teknikken spiller er drengene altså med i front, og det er noget som gerne skal opleves igen i den kommende weekend. Her kører Milan og Silas med i Rotax EuroChallenge på Wackersdorf-banen i Bayern.

– Det er en bane, som vi glæder os meget til. Vi kørte på banen i foråret, og banen ligger godt til os. Den er hurtig og med et godt flow gennem svingene, og Milan sluttede på fjerdepladsen mens jeg selv vandt, fortæller Silas Rytter, der sammen med resten af den motorsportsgale familie tog afsted mod det sydtyske onsdag eftermiddag.

Torsdag og fredag var der træning på banen, mens selve løbet er fordelt mellem lørdag og søndag.

Skriv en kommentar......