d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Få inspiration til din næste læseoplevelse

6. september 2019 - kl.1:34 - af:

Anmelderklubben_Østervrå4_904x904 kopier

Østervrå Bibliotek inviterer til en uhøjtidelig aften med litteraturformidling fra læser til læser. Det er bl.a. medlemmer af Østervrå Læsekreds, der fortæller om titler de også synes, at andre skal have en god oplevelse med.

Anmelderklubben er et tilbud til dig, der mangler inspiration til din næste læseoplevelser. Torsdag 12. september, kl. 19.00-ca. 21.30, giver seks lokale borgere – Solveig Jensen, Merete Rosendal, Elsebeth Sørensen, Majbrit Rasmussen, Grethe Thomsen og Frode Thule Jensen, deres bud på gode bøger, det kan være både nye og lidt ældre titler.

Det er andet år i træk biblioteket og lokale borgere inviterer til en litterær aften på bibliotek, hvilket også falder godt i tråd med, at der helt aktuelt er meget stor fokus på læsning. Lysten til at dele gode læseoplevelser er stigende, og det ses bl.a. i antallet af læsekredse/klubber, som er i fremmarch i Danmark. – Lokalt i vores kommune oplever vi også, at antallet af læsefællesskaber bliver flere og flere – godt nok er kvinderne i overtal, men mændene kan også være med, oplyser Knud Hjørnholm.

Aftenens program byder også på lidt udfordringer for tilhørerne, og et let traktement. Det koster ikke noget at være med, men biblioteket vil gerne have en tilmelding på bibl.frederikshavn.dk under Det sker, eller du kan melde dig til på dit lokale bibliotek.

 

 

 

Skriv en kommentar......