d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vi havde gerne været prisstigningerne foruden!

5. september 2019 - kl.14:40 - af:

CDF37BC1-B10C-4596-979F-2289C35F450E

Redaktionen har modtaget nedenstående fra Frederikshavn Forsyning:

Renovationspriser
I det forslag til priser, som Forsyningen har sendt til godkendelse i Frederikshavn Kommune, er der, som flere har bemærket, udsigt til en stigende pris for håndtering af affald.

Forsyningen havde forventet, at priserne kunne holdes på uændret niveau frem til 2022, svarende til den maksimale restløbetid på den kontrakt, vi havde med entreprenøren.

Desværre har entreprenøren ikke vist vilje til at opfylde kontrakten – hvorefter Forsyningen har afdækket alternativerne i nyt udbud eller hjemtagelse af opgaven.

Priserne svarer til det omkostningsniveau, Forsyningen forventede ville blive resultatet, hvis Forsyningen valgte at gennemføre et nyt udbud.

Efter et turbulent år præget af uregelmæssigheder og arbejdsnedlæggelser vurderede Forsyningen, at forsyningssikkerheden bedst kunne opretholdes, hvis vi hjemtog opgaven.

Prisen som foreslået i 2020 viser en stigning i forhold til 2019. Opmærksomheden henledes dog på, at prisen i 2019 blev nedsat i forhold til 2018, dette med baggrund i de indsamlingspriser Forsyningen havde kontrakt på.

Omkostningen for den samlede affaldshåndtering (der dækker renovationsindsamling, papirindsamling, brug af genbrugspladser mv.) har for et ”standardhus” udviklet sig således:

2018:                                               2.437,50 kr.

2019:                                               2.231,25 kr.

2020 (forslag)                               2.562,50 kr.

Forsyningen havde gerne været disse ændringer foruden, men da forsyningssikkerheden blev truet, var hurtig handling nødvendig.

De angivne priser i pressemeddelelsen er inkl. moms.

En kommentar til: “Vi havde gerne været prisstigningerne foruden!”

  1. Peter E. Nielsen den: 5 september - 2019 21:38

    Det Frederikshavn Forsyning har så valgt at fordele de stigende omkostninger, så de primært rammer de private husejere og private udlejere med, en samlet stigning på op til 37%, det synes vi konservative ikke er ordentlig og redelig, de øgede omkostninger skal efter vores mening fordeles på alle affalds type. .
    Det havde klædt Forsyningen, som vir alle er tvungen kunde i.

Skriv en kommentar......