d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Udstilling af gårdbilleder i det gamle Musikhus

5. september 2019 - kl.0:28 - af:

SONY DSC

Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn afholder den 7.-8. september sin årlige udstilling af gårdbilleder. Det foregår i det gamle Musikhus i Skolegade. Der er åben hver dag fra kl. 10-17. Alle er velkommen og der er gratis adgang.

Når man har set billederne, er der kaffe på kanden, og man kan studere bøger om landbohistorien og de oplysninger, som de har om billederne, og skulle nogen har oplysninger om billeder, modtager de det gerne . Hvis nogen har gårdbilleder fra de 8 sogne i gammel Sæby kommune, modtager de også gerne dem.

Saltlandets samling er på ca. 200 billeder og opstod for over 10 år siden, da der ikke længere var plads til dem på Sæby Museum. De er siden blevet opbevaret af Ninna og afdøde Erik Olsen i deres hjem. Billederne har i år  fundet et nyt midlertidigt hjem på loftet hos Retfærdigheden.

Skriv en kommentar......