d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Apotek tilbyder gratis høreprøve

5. september 2019 - kl.0:01 - af:

DHS-1901-3k kopier

Spring ventelisten over: Sæby Apotek inviterer til gratis høreprøve mandag den 16. september i samarbejde med Din Hørespecialist i Frederikshavn.

Med lange offentlige ventelister er udsigten til høreapparat uoverskuelig for de mange borgere, der kæmper med dårlig hørelse. Det har fået Sæby Apotek til at tilbyde en høreprøve ganske gratis og uforpligtende den 16. september. Høreprøverne bliver udført i samarbejde med specialisterne fra Din Hørespecialist i Frederikshavn.

Få høresucces uden venteliste
I øjeblikket går der 50 uger, før borgere med høreproblemer kan komme til undersøgelse med henblik på behandling med høreapparat på universitetshospitalet i Aalborg. Hvis man i stedet vælger at blive undersøgt på en privat høreklinik, kan man springe ventelisten over og komme i gang med behandling med høreapparat med det samme og stadig være berettiget til et offentligt tilskud, der dækker udgifterne.

Ifølge Anette Ishøy, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Frederikshavn, vælger mange stadig at vente i månedsvis på det offentlige tilbud, fordi de antager, at private klinikker er dyrere, og de er bange for, at de selv skal have mange penge op af lommerne for at få høreapparat. Sådan forholder det sig dog ikke.

Kvit og frit-forløb
For borgere der ønsker høreapparater uden at betale, har Din Hørespecialist sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige. På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge. I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger 4 års fri behandling uden ventetid på eventuel efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Sæby Apotek kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Praktisk information
Mandag den 16. september klokken 9.00 til 15.00 foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist på Sæby Apotek. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Skriv en kommentar......