d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Efterlysning: Hvem har taget Eriks elscooter?

2. september 2019 - kl.22:49 - af:

Erik Schack_600x250

Erik Schack var i dag i Det glade Ishus for at aflevere byttepenge, det var noget med hurtig ind og ud igen, men da han kommer ud, ser han sin elscooter kører afsted. Erik er ikke i stand til at løbe og må se sin nødvendige elscooter køre fra stedet, og selvfølgelig havde politi ikke nogen patrulje i nærheden, så han og hans venner har ledt over alt til uden held.

“De har stjålet mine ben, jeg føler mig magtesløs. At nogle unge mennesker vil falde så dybt, det forstår jeg ikke”, siger Erik.

Så ser du en koksgrå elscooter med frontgitter, hører han gerne  fra dig, da den er meget savnet, for at han igen kan komme rundt, så hjælp med at få den retur. Du kan sætte den ved ishuset og være anonym, eller hvis nogen har set den, kan de ringe til  Erik Schack på tlf. 4089 4083.

Scooter

En kommentar til: “Efterlysning: Hvem har taget Eriks elscooter?”

  1. Kenneth Mark Kjærgaard den: 3 september - 2019 19:39

    Ja den bliver nok ikke dækket af en forsikring. Da nøglerne nok sad i den.
    Men jeg håber da han får fat i den igen og at den i god behold.

Skriv en kommentar......