d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indholdsløs arrogance fra borgmesterkandidat

25. august 2019 - kl.0:31 - af:

BYRÅDET_Anders_Brandt_Sørensen_2

Næstformand i den socialdemokratiske byrådsgruppe, Anders Brandt Sørensen, har skrevet dette indlæg:

Jeg vil starte mit læserbrev med at ønske Mette Hardam tillykke med sit kandidatur som Venstres næste borgmesterkandidat. Et job, der kræver i hvert fald to evner. Evnen til at skabe brede aftaler på tværs af partier og evnen til at formulere egen politik med fokus på at skabe en bedre kommune.

Det ærgrer mig derfor, at Mette i stedet anvender spaltepladsen i aviserne til at tilsvine vælgerne og dem, vælgerne stemte på. At socialdemokratiet fik så mange stemmer skyldes, at ca. 60% af kommunens borgere ønskede, at Socialdemokratiet og Birgit Hansen skulle have borgmesterposten. At kalde det ”enevælde” udviser desværre både en stor arrogance i forhold til det demokratiske system og en historieløs tilgang til Danmark. Jeg forstår naturligvis godt, at man kan være lidt bedrøvet og forsmået i forhold til vælgernes manglende gunst. Men i den sammenhæng er der ikke andet for Venstre at gøre end at formulere et alternativ, som vælgerne ønsker. Det står alle frit for. Og Venstre har en enestående mulighed for at gøre det med bl.a. to udvalgsformandsposter og en bestyrelsespost i Frederikshavn havn.

Når vi samtidig skal lægge øre til, at Mette Hardam gør sig til dommer over sine byrådskolleger, fordi de åbenbart ikke siger så meget, som Mette Hardam ønsker, så synes jeg faktisk at bægeret er fuldt. Det kan du ikke være bekendt, Mette. Hvordan det enkelte byrådsmedlem agerer i byrådssalen og andre steder, skal du slet ikke blande dig i. At ville bestemme over andre demokratisk valgte politikere hører enevælden til.

 

Skriv en kommentar......