d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Virkelig fint, energivenligt byhus, centralt i Sæby

24. august 2019 - kl.0:22 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Dette fine byhus med pragtfuld have, udbydes nu til salg. Huset er højt beliggende med dejlig lukket have tæt ved centrum og med gode indkøbsmuligheder i gangafstand fra huset. I haven er der et fint drivhus, højbede og mange frugttræer. Der er også et mindre udhus placeret i haven, som ellers for en stor del er flisebelagt, ellers er der græsplæne. Huset er generelt i en meget god stand, der er monteret solceller på taget, som giver et rigtigt godt tilskud til strømregningen. Huset er hulmursisoleret, der er monteret varmepumpe og ejers fjernvarmeforbrug ligger omkring de Kr. 7.000, – om året.

På grunden er der også opført en garage, som er indrettet som værksted med viktualierum/depotrum mm. Indkørslen er flot flisebelagt og det er et præsentabelt hus som ligger på stille villavej, med begrænset trafik.

Huset indeholder entre, gæste wc, trapperum til 1. sal, køkken med alle hårde hvidevarer som alle er skiftet indenfor de sidste 5 år. De to stuer ligger i forlængelse af hinanden. Bryggerset/vaskerummet og derefter tv-stue/værelse hvorfra der er adgang til en dejlig stor udestue, hvor den sydvestlige glasvæg kan skydes til siden og åbnes helt op på en varm sommerdag.

På 1. sal er der et stort badeværelse med bruser og to separate håndvaske, et soveværelse og et gæsteværelse.

I køkkenet er der nedgang til en mindre kælder hvor en stor del at teknikken er gemt.

Huset fremstår som sagt i en rigtig fin stand med afsyrede døre og lyse farver stort set overalt. Vi glæder os til at vise byhuset frem for jer snarest. Ring 98 40 12 00.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solvej/105085/933251

Sag nr.: 933251

Adresse: Solvej 2F, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.548.000,-

Udbetaling: Kr. 80.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.652,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.134,-/5.440,-

Bolig areal: 140 m2

Grund: 518 m2

Stue/vær.: 4/2

Opført: 1922/1986

Energimærke: C

 

Skriv en kommentar......