d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NBE Production i Sæby fejrer 20 års jubilæum

23. august 2019 - kl.10:48 - af:

IMG_0192_600x250

Fredag den 30. august bliver der ekstra liv på Kjeldgårdsvej 2 i Sæby.

Kl. 10.00 slår NBE dørene op for familien Danmark, samarbejdspartnere i ind- og udland, familie og venner af ”huset”.

Det er Borgmester i Frederikshavns Kommune Birgit Hansen og Erhvervsdirektør Niels Christensen der åbner fejringen af 20 år på det danske og internationale marked for træpillefyr.

Vinderne af Nordjyllands Innovationspris ”Tag Fat” i 2014 kan vanen tro præsentere mange produktnyheder og forhandlere vil stå klar med såvel rådgivning som gode tilbud.

”Hos NBE lægger vi vægt på, at skabe rammerne for en uformel og hyggelig dag. Vi ændre ikke på noget som helst set i forhold til de øvrige 11 åbent hus arrangementer vi indtil nu har gennemført med stor succes. Her kan man ikke ligefrem kalde os innovative” konstaterer medejer af NBE Jannich Hansen.

Der vil således være mad og drikke til alle, sjov konkurrence hvor gevinsten er en ”Ready to Barbaque” grill og sjov i gaden for børn og barnlige sjæle.

Åbent hus er fra kl. 10.00 til 17.00.

Om NBE
NBE PRODUKTION A/S er en fremtrædende producent af træpillefyr til hjemmet og til mindre virksomheder og institutioner.

Virksomheden blev grundlagt af Kim Gregersen og Jannich Hansen, to fremadtænkende iværksættere, der blev trætte af de stigende priser på fyringsolie og de skadelige virkninger på miljøet.

Derfor besluttede de to venner sig I 1999 for at gøre noget ved sagen. Fra en garage i Nordjylland begyndte de at eksperimentere sig frem til forskellige alternative brændstoffer og teknologier.

Efter megen overvejelse og mange tests kunne de konkludere, at træpiller var det optimale alternativ til fyringsolie. Træpiller er ca. 50% billigere end fyringsolie og tilmed Co2 neutrale.

Kim og Jannichs mål blev at skabe brugervenlige træpillefyr til en overkommelig pris for alle. En målsætning der skabte forretningsgrundlaget for NBE.

Skriv en kommentar......