d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stor dag hos AVK Tooling
i Sæby

22. august 2019 - kl.16:08 - af:

600x250_AVK copy

Torsdag fik AVK Tooling overrakt IATF 16949 certifikatet af LEAD Auditør, Ivan Mikkelsen, fra BV, og er nu de eneste nord for Limfjorden som har dette, og som én ud af 30 virksomheder i hele Danmark, så der er grund til at være stolt.

Certifikatet er kommet i hus, fordi alle medarbejdere har medvirket til at implementere de forbedringer og opgaver, som der har været i forbindelse med certificeringen.
Der skal også lyde et stort tak til Tina Juhl, for at være en bærende kraft, for at få dette gennemført.

Adm. direktør Anders Jensen fortæller i en tale efter overrækkelsen: “Jeg er så glad og stolt over at stå her sammen med jer, for at AVK Tooling har opnået at blive certificeret efter IATF 16949 certifikatet.

Certificeringen er den højeste kvalitetsstandard, man kan opnå inden for automobil industrien. Man skal have dette certifikat for at kunne levere emner til de store bilfabrikker. Der ud over dækker Certifikatet også over kraverne i APQP for Wind, som er det tilsvarende kvalitetsstempel inden for vind industrien. og det har længe været et stort ønske fra bestyrelsen og ledelse, så da vi i 2017 besluttede, at nu skulle vi i gang, ja så var det ikke uden betænkeligheder.

Der skulle lægges mange resourcer i projektet og det skulle integreres i hele virksomheden.

Vi lavede en aftale med Tina Juhl, som har været vores projektleder på hele projektet, stor tak til dig Tina for dit store engagement og tålmodighed med os alle. Tak til Bureau Veritas og Ivan for sin altid finurlige måde at sige tingene på, når vi var bagefter, eller ikke lige havde lavet det, han forventede af os. Tak til jer alle sammen for den store arbejdsindsats, det har været, at får dette kørt igennem.

Uden certificeringen kan vi ikke fastholde de store internationale kunder, vi har i dag, da det er et krav at vi lever op til denne kvalitetsstandard. Ligeledes kan vi ikke udbygge vores forretning med nye kunder, der opererer i hele verden.

AVK Tooling har i dag etableret sig, som en af de bedste og mest pålidelige leverandører til Volvo koncernen og til vindindustrien, og vi ønsker at udbygge vores forretning yderligere med kunder indenfor den automotive- og agri culture industri. Her tæller kunderne bl.a. Scania, John Deere og Claas”.

Anders Jensen slutter sin tale med at fortælle, at han er sikker på, at med det nye certifikat vil AVK Tooling fortsætte med at have succes, og jeg er sikker på, at det bliver til gavn for os alle.

Skriv en kommentar......